Μπάιλα και Αρτινός: Το Cover τους ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές σε 40 ημέρες

Πριν 40 ημέρες κυκλοφόρησε μέσα απο το επίσημο κανάλι της GABI Music στο Youtube το πρώτο ‘’έντεχνο’’ Cover με αγαπημένα τραγούδια απο την Εύα Μπάιλα και τον Στάθη Αρτινό.

Αν και τους τελευταίους μήνες τα ακούσμαρα και η ‘’μοδα’’ στην μουσική είναι αλλού, φαίνεται πως πάντα υπάρχει χώρος, μεγάλος μάλιστα για καλά τραγούδια.

Το νέο cover της Εύας και του Στάθη έχει ξεπεράσει σε μόλις 40 ημέρες τα 1.000.000 Views ενώ τα σχόλια στο Youtube είναι κάτι περισσότερο απο ενθαρρυντικά για τους δυο καλλιτέχνες που τόλμησαν να πάνε ενάντια στην ‘’μόδα’’ και να στηρίξουν αυτό που τους αρέσει και αυτό που πιστεύουν. ‘’Πες μου γιατί’’ , ‘’Κακές Συνήθειες’’, ‘’Μαρέσει να μην λέω πολλά’’ και ‘’Οταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει’’, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδάμε μέχρι σήμερα, σε μια φαντιστική ερμηνεία απο τους δυο καλλιτέχνες σε συνδιασμό με μια εικόνα που πραγματικά σε ταξιδεύει.

Δείτε το video clip του cover και κάποιες φωτογραφίες απο τα γυρίσματα που έγιναν σε Ιωάννινα, Μέτσοβο και Άρτα:

Την όλη παραγωγή ανέλαβε ο παραγωγός και μάνατζερ των τραγουδιστών Μάριος Χαπέρης. Οι τραγουδιστές αρχίζουν κοινές live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο απο 24 Δεκέμβρη ενώ την περιοδία τους έχει αναλάβει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!