Μορφούλα Ντώνα: Απο την Εθνική ομάδα με έδιωξαν επειδή έχασα 3 αντί για 5 κιλά

Η νέα διοίκηση έκρινε οτι δεν είναι τυπική στις υποχρεώσεις της!


Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα, έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον πέμπτο κύκλο του Dancing with the Stars με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η ίδια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Εγώ weekly και την Κατερίνα Μπούσιου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο παράπονό της και τις θυσίες που έκανε για να βρεθεί στην κορυφή του αθλήματος που τόσο αγαπά.

«Μετάνιωσα που δεν είχα τη δύναμη να επιβληθώ σε κάποιους ανθρώπους του αθλητισμού και της ομοσπονδίας και δεν συνέχισα την καριέρα μου μέχρι το 2004, όπως ήταν η επιθυμία μου», εξομολογήθηκε και εξήγησε:

«Οι λόγοι που μου προέβαλαν για να σταματήσω ήταν ότι δεν ήμουν σωστή στις υποχρεώσεις μου. Μου έλεγαν για παράδειγμα “δεν έχεις χάσει πέντε κιλά, έχεις χάσει μόνο τρία”. Βέβαια, όλες οι αθλήτριες έχουν βιώσει μια παρόμοια εμπειρία κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Κανένας τότε από εκείνους τους παράγοντες δε με βοήθησε. Δε χρεώνω την ευθύνη σε εκείνους, απλά εγώ δεν ήμουν τόσο δυνατή ώστε να παλέψω για να μείνω».

1000948_10201409540655985_417378558_n

Επιβραβεύτηκε για τις επιτυχίες της; «Στην Εθνική Ομάδα δούλεψα χωρίς μισθό, η συμμετοχή μου ήταν εθελοντική. Παρόλο που έφερα τόσες μεγάλες διακρίσεις, η καινούρια διοίκηση της ομοσπονδίας με έδιωξε. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι σε καίριες θέσεις που καταστρέφουν τον αθλητισμό και τους ενδιαφέρει να εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα. Είναι κρίμα», τόνισε και κατέληξε:

«Μακάρι να υπάρξουν νέα κορίτσια στη ρυθμική να ανεβάσουν το άθλημα πιο ψηλά σε διεθνές επίπεδο. Το εύχομαι γιατί υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Στον ενάμιση χρόνο που ήμουν προπονήτρια στην Εθνική Ομάδα, κατάφερα να φέρω επιτυχίες, οι οποίες δεν υπήρχαν τα τελευταία δέκα χρόνια στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!