Μύρωνας Στρατής: ”Θέλω σύντομα να αποκτήσω ένα παιδί”

Μιλά για το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.


Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο «ΕΓΩ weekly», μεταξύ άλλων, για το «επόμενο βήμα» στη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και την απιστία.

Θεωρεί πως το «επόμενο βήμα» είναι ο γάμος ή η απόκτηση παιδιού;

«Ορόσημο είναι το παιδί. Όχι ο γάμος. Ο γάμος είναι μόνο ένα ωραίο πάρτι. Θέλω να γίνω μπαμπάς, ελπίζω μάλιστα και σύντομα. Η Μαίρη θα ήταν ιδανική μητέρα γιατί Ιδανική μαμά είναι εκείνη όπου αγαπάει τα παιδιά της και τον άντρα της και έχει μια όμορφη οικογένεια. Οπότε ναι, η Μαίρη θα ήταν ιδανική μητέρα».

Με την πάροδο του χρόνου νιώθει τον έρωτά του για την Μαίρη Συνατσάκη να «ξεφουσκώνει»;

«Οι σχέσεις μεταμορφώνονται. Μπορεί το αρχικό συναίσθημα να υποχωρήσει, που «κουτουλάς» με τον άλλο από έρωτα, αλλά δημιουργείται κάτι σημαντικότερο και πιο βαθύ. Στο μυαλό μου υπάρχει ισορροπία μεταξύ έρωτα και αγάπης».

Τι δεν θα συγχωρούσε ποτέ στη σύντροφό του;

«Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Παλαιότερα θα ήμουν κάθετος με την απιστία. Μεγαλώνοντας, αισθάνομαι ότι αλλάζω μέχρι και σε αυτό. Συγχωρώ πολλά πράγματα στους ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι υπό πίεση οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι. Είναι κρίμα να διαλύσεις κάτι ωραίο».

Έχει φλερτάρει ποτέ άλλη γυναίκα ενώ είναι σε σχέση;

«Το να σε κοιτάξουν, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις, είναι υγιές. Δεν το θεωρώ απιστία. Απιστία είναι να προχωρήσεις παραπέρα».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!