Μύρωνας Στρατής – Νατάσα Μποφίλιου: Το νέο ζευγάρι της showbiz!

Είναι ζευγάρι!


Ιδιαίτερος λόγος έγινε για το χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή, τη στιγμή που οι ίδιοι θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Πρόσφατα ο τραγουδιστής είχε μιλήσει αποκλειστικά στο People και δήλωσε ότι αυτή την περίοδο περνάει μια δεύτερη εφηβεία. «Δεν έχω ξαναβγεί στη ζωή μου τόσο πολύ και το ξεκίνησα τώρα, που είμαι 32 ετών. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στα μπαράκια, δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Πήγαινα μόνο για φαγητό και σινεμά, τελείως οικογενειακά πράγματα. Τελικά, είναι πολύ ωραίος ο κόσμος εκεί έξω, είναι ωραίο να βγαίνεις και να πίνεις ποτά με τους φίλους σου.», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι ο Μύρωνας Στρατής είναι ερωτευμένος ξανά, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα real, είναι ζευγάρι με την Νατάσα Μποφίλιου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αφορμή όμως για τη σχέση τους ήταν μία πρόσφατη έξοδος η οποία τους έφερε και πιο κοντά.  «Ήταν συνεχώς μαζί, μιλούσαν και γελούσαν πίνοντας τα ποτά τους, ενώ έδειχναν να περνούν πολύ καλά, χωρίς όμως να είναι διαχυτικοί μπροστά στον κόσμο», δήλωσε άνθρωπος που τους είδε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!