Η Μίνα Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και καταθέτει στην Αστυνομία

Όλες οι νέες εξελίξεις από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και όλα όσα αφορούν το μοιραίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή του.


Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μίνα Αρναούτη έσπασε τελικά τη σιωπή της και κατέθεσε στην αστυνομία όλα όσα θυμόταν από το μοιραίο εκείνο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του άτυχου λαϊκού τραγουδιστή.

Όπως αναφέρεται λοιπόν στο ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι ο οδηγός του τζιπ ήταν τελικά ο Παντελής Παντελίδης, βάζοντας τέλος στις εικασίες και την παραφιλολογία που επικρατεί εδώ και περίπου δυόμιση μήνες. Παράλληλα, όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν θυμάται από εκείνο το βράδυ τις στιγμές που πέρασε με τον νεαρό καλλιτέχνη, λίγες ώρες πριν το τροχαίο και αν εκείνος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, εκείνη απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι καθώς βρισκόταν σε άλλο χώρο στη λέσχη απ’ εκείνον και την νεαρή φίλη της Φρόσω Κυριάκου.

Τέλος, να συμπληρώσουμε ότι τελικά η Μίνα Αρναούτη δεν κατάφερε να πάρει εξιτήριο πριν το Πάσχα, όπως ήταν προγραμματισμένο και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!