Μιμή Ντενίση για Νατάσα Θεοδωρίδου: “Φέρθηκε αντιεπαγγελματικά η Νατάσα”

Στα “κρύα του λουτρού” άφησε η τραγουδίστρια τη Μιμή Ντενίση.


Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο Happy Day, το πρωί της Δευτέρας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να συζητήσουν την είδηση της αποχώρησης της Νατάσας Θεοδωρίδου από την παράσταση, η διάσημη ηθοποιός τόνισε:

«Γιατί ξεκινάς από αυτό; Δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα… Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου διαφώνησε με την παραγωγή, όχι με εμένα. Εμένα μου άρεσε η ιδέα να είναι η Νατάσα στην παράσταση, μου είναι και πολύ συμπαθής. Πάντα μου άρεσε η φωνή της», ενώ συμπλήρωσε: «Έκανε κάτι, όμως, που εγώ δεν θεωρώ επαγγελματικό. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. “Έκλεισε” τον Μάρτιο, φωτογραφηθήκαμε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ζήτησε κάτι άλλο από αυτό που είχαν πει. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, γιατί είναι δικό της θέμα».

Ωστόσο, η Μιμή Ντενίση επεσήμανε:

«Εμένα, πάντως, με στεναχώρησε η Νατάσα. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Για λεπτομέρειες ας ρωτήσετε την ίδια. Το λέω ανοιχτά ότι με στεναχώρησε, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζω εγώ την απόφαση κάποιου άλλου. Δεν με αφορά τόσο άμεσα, γιατί δεν είχαμε κάποια διένεξη καλλιτεχνική, δεν έγινε κάτι που δεν της άρεσε και της είπα εγώ “όχι”. Όλα έγιναν μεταξύ του Ιδρύματος και της Νατάσας. Όταν είναι στη μέση ένα σημαντικό Ίδρυμα, όπως το Μείζονος Ελληνισμού, και πληρώνουν εκείνοι, δεν μπορώ να μπω εγώ στη θέση τους. Ήταν οικονομικό εντελώς το θέμα, δικό τους».

Τέλος, η ίδια έκλεισε το θέμα λέγοντας:

«Μας άφησε λίγο ξεκρέμαστους, επειδή είναι Ιούνιος, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για το έργο. Το είχα πει κιόλας, ότι στο έργο η τραγουδίστρια έχει τέσσερα με πέντε τραγούδια, δεν είναι ένα μιούζικαλ. Και υπάρχει και η καλύτερη ορχήστρα που έχουμε στο έργο, η Εστουδιαντίνα. Μη δίνετε τόση σημασία σε αυτά τα θέματα. Ας βγει να πει κι εκείνη την αλήθεια της».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!