Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή


Μετά την ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής τέλεσαν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι, που ήδη είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Εκεί, αποκάλυψαν πως η απόφαση να αποκτήσουν παιδί προέκυψε έναν μήνα πριν από τη γέννησή του. Σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια που επιλέγουν την υιοθεσία ή την παρένθετη μητρότητα, το δικό τους παιδί ήρθε στη ζωή τους μέσω ενός συγγενικού προσώπου.

«Το παιδί θα κατέληγε σε ίδρυμα, κι έτσι έπρεπε να πάρουμε γρήγορα μια απόφαση αν θα το αναλάβουμε εμείς, με τη βοήθεια της συγγένειας με αυτό το πρόσωπο. Χωρίς αυτή τη βοήθεια, θα ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν ένα δώρο για εμάς, και κοιταχτήκαμε στα μάτια αποφασίζοντας να προχωρήσουμε. Μέχρι τότε, δεν το είχαμε καν σκεφτεί», ανέφεραν.

Ο Μιχάλης εξήγησε πως μεγάλωσε σε μια δεμένη οικογένεια και πάντα ήθελε να γίνει πατέρας. Ωστόσο, καθώς συνειδητοποίησε τη σεξουαλικότητά του, πίστεψε πως αυτό δεν ήταν εφικτό και το απέβαλε από το μυαλό του, με πόνο. «Η ζωή μου άλλαξε όταν γνώρισα τον Γιώργο», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον γάμο τους και την εντυπωσιακή τούρτα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, προσθέτοντας ακόμα μια ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή τους.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράστηκε βίντεο από το πάρτι που έκαναν μετά τον γάμο, με τον ίδιο να προχωρά σε μια όμορφη εξομολόγηση.

«Πρώτη φορά κουμπάρος. Να αγαπάτε , να αγαπιέστε και να κάνετε οικογένειες στις οποίες χωράτε».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!