Μιχάλης Κουινέλης: Τι απαντά στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα;

Τι απαντά στις δηλώσεις;


Ο Μιχάλης Κουινέλης παραχώρησε μία συνέντευξη με αφορμή το «Τhe Voice 2» και μεταξύ άλλων απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για το «φάουλ» που καταλόγησε στον κριτή ο παρουσιαστής, όταν δήλωσε ότι δε θα συμμετείχε τον τρίτο κύκλο του show.

Ο γνωστός ράπερ παραδέχτηκε ευθέως ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο «The Voice», λέγοντας στο «TV Έθνος»: «Ναι, και ισχύει αυτό. Κοίταξε, όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή, μια μέση κι ένα τέλος. Κάνουν τον κύκλο τους. Για μένα η προτεραιότητα μου δεν είναι η τηλεόραση. Θέλω να συνεχίσω να γράφω τα τραγούδια μου, να ασχοληθώ με το νέο μου άλμπουμ και τέλος πάντων θέλω να γυρίσω και πάλι και να είμαι αναπόσπαστος σε όσα έκανα και στην προ «The Voice» εποχή. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να βρίσκονται υποχρεωτικά στην τηλεόραση ή που η τηλεόραση είναι για εκείνους στόχος. Και νομίζω ότι αυτό το έχει αποδείξει και η μέχρι τώρα πορεία μου και οι επιλογές μου».

Και στη συνέχεια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αναφέροντας: « Δεν ξέρω για τι ακριβώς μου μιλάς, δεν έχω ιδέα. Όμως, ποτέ δεν με ενδιέφερε το τι μπορεί να έλεγαν οι άλλοι. Προσωπικά αυτό πιστεύω και από τη στιγμή που δέχτηκα και αυτήν τη συγκεκριμένη ερώτηση, απάντησα με ειλικρίνεια και τέλος. Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με το φετινό μας σόου εννοείται πως το κάνω με όλη μου την καρδιά και όσο για το τι θα γίνει με την τρίτη τηλεοπτική του έκδοση, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο».
peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!