Μια βραδιά με κέφι για την Μαίρη Μηλιαρέση με όλους τους φίλους της να την στηρίζουν

Πάρτε μια γεύση για είμαστε όλοι εκεί …


Η Γλυφάδα θα μας αρέσει με την Μαίρη Μηλιαρέση… Αυτό είναι το σύνθημα μας για τις εκλογές του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου στην Γλυφάδα.

Ένα βράδυ με πολύ μουσική για τους φίλους της στο ”ΌΛΑ” στην Γλυφάδα διοργάνωσε και ήταν όλοι εκεί. Ο Δήμαρχος φυσικά … η μάλλον ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο Περικλής Δοκοφίκης μπασκεμπολίστας συνυποψήφιος της και ο οδοντίατρος  Δημήτρης Μητρόπουλος επίσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

securedownload (9)

Η Μαίρη Μηλιαρέση φοίτησε στην σχολή Συντήρησης έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών ευρημάτων στα Τεί Αθηνών.

Ξεκίνησε όμως την καριέρα της στην τηλεόραση από το Star Channel, όταν ο Νίκος Μαστοράκης την έβαλε να κάνει ένα top 20 τραγουδιών. Τον Απρίλη του 1994, η Μαίρη ξεκίνησε να παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι που έμελλε να σημαδέψει την ζωή του Έλληνα τηλεθεατή.

securedownload (7)

Μαζί μας στην παρέα και ο Σαράντης Σαλέας 

Αν πεις ότι δεν έχεις δει ποτέ σου Ρουκ Ζουκ, είτε λες ψέματα, είτε έχεις γεννηθεί μετά το 1990. Για 3 χρόνια, η Μαίρη ήταν η μοναδική γυναίκα που ήθελες να βλέπεις τα μεσημέρια σου. Για μερικά χρόνια μένει εκτός από όλα για να μεγαλώσει την κόρη της αφού για αυτήν ο ρόλος της μητρότητας είναι ότι καλύτερο έχει στην ζωή της. Επανέρχεται ξανά μετά από αρκετά χρόνια με διάφορες επιχειρηματικές κινήσεις.

securedownload (5)

Κωνσταντίνος Παντζής σε τρελά κέφια   

 Μαίρη Μηλιαρέση – Άγγελος Ανδριανός

securedownload (4)

Ο Άγγελος Ανδριανός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με την κιθάρα του αφού εκτός από αγαπημένος φίλος είναι και φωνάρα το παιδί. Μέχρι και ο Κωνσταντίνος Παντζής σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του πήρε το μικρόφωνο και είπε ένα τραγούδι για την φίλη του Μαίρη. Πραγματικά ένα απο τα πιο ωραία βράδια ήταν το χτεσινό με όλους να διασκεδάζουν με την καρδιά τους πέρα από εκλογικά και πέρα από κάθε τι άλλο όλοι ήταν μια παρέα!!

Ζεί στην Γλυφάδα και είναι η πόλη που μεγαλώνει μαζί με την κόρη της. Θέλει ασφάλεια και μια ιδανική Γλυφάδα για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Συμμετέχει σε όλα τα κοινά και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να γίνει η Γλυφάδα η πόλη που μας αρέσει να ζούμε.

Για αυτό και την χρειαζόμαστε στην Γλυφάδα.

securedownload (8)

Πες μου δύο λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο που αποφάσισες να είναι δίπλα του και κάνε μου και λίγα προγνωστικά. 

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ένας άνθρωπος νέος, ειλικρινής και με όρεξη για δουλειά! Τα προγνωστικά τα αφήνω στην κρίση των ψηφοφόρων.

securedownload (6)

10246714_803243653020345_124553284394640393_n

10308117_803243643020346_1949931814789496744_n



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!