Μια μέρα μετά το διαζύγιο ο Πούτιν σκέφτεται πάλι τον γάμο!

Είναι έτοιμος να παντρευτεί την ερωμένη του!


Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινώσει χθες το διαζύγιό του από την επί χρόνια σύζυγό του Λιουντμίλα κι όμως ο πρόεδρος Πούτιν είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή!

Ο 60χρονος πρόεδρος της Ρωσίας προχώρησε σε μεγάλο βήμα ανακοινώνοντας χθες τον οριστικό χωρισμό του στην τηλεόραση, αλλά αυτό δεν άφησε κανέναν έκπληκτο, αφού το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα, οι δυο τους δεν έμεναν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και πολλούς μήνες, ειδικά μετά τα πολλά σκάνδαλα που κυκλοφόρησαν για τον Πούτιν το τελευταίο διάστημα.

Φήμες λένε, πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, ανακοινώνοντας τον γάμο του με την πρώην ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία είναι κονό μυστικό πως διατηρούν δεσμό από το 2008!

Η πανέμορφη ολυμπιονίκης φαίνεται πως αποτελεί και την πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο, αφού η σχέση της με τον Πούτιν οδεύει κατευθείαν στα σκαλιά της εκκλησίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!