Μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στην Μαρία Κάλλας για καλό σκοπό

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, κυρία Λιάνα Σκουρλή, προλόγισε τη βραδιά, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς


Μια λαμπερή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Privatehouseτου Ιsland.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, κυρία Λιάνα Σκουρλή, προλόγισε τη βραδιά, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς
Η βραδιά ξεκίνησε με τον εντυπωσιακό DJ Dimi El από το  Buddha Bar International.
Tο δεύτερο μέρος άνοιξε η διεθνούς φήμης  σολίστ ακορντεόν και συνθέτρια  Ζωή Τηγανούρια σε τραγούδια που έχει μελοποιήσει για το Buddha Bar.
Τα έσοδα από τη συμμετοχή των παρευρισκομένων  θα διατεθούν σε υποτροφίες για την ολοκλήρωση των σπουδών ταλαντούχων παιδιών που φοιτούν σε Μουσικά Ωδεία / Σχολές στην Ελλάδα και για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44 πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο Όραμα της Προέδρου του Σωματείου, κυρίας Λιάνας Σκουρλή και του Δ.Σ.
Στο τέλος της βραδιάς ένα υπέροχο δώρο περίμενε όλους τους καλεσμένους, υπέροχα αρώματα από τη εταιρεία Parfumerie, χορηγό της βραδιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστος  Τεντόμας,  ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Τεχνόπολης κ. Ν. Μεγγρέλης, η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου,  η κ. Μαρίνα Γιαβρόγλου, η κ. Aurette Arkas, η κ. Κέλλυ Ξυνή & ο κ. Θρασύβουλος Κανάρης, η κ. Άντα Ηλιοπούλου, η κ. Καίτη Καψή, η κ. Ντάνα Στασινού, η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου του St George Lycabettus, η κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου, η κ. Ειρήνη & Αιμιλία Κουτσούκου,   η κ. Υλιάνα Στέγγου-Λάμπρου, η κ.  Έμη Λιβανίου, η κ. Άννη Ηλιοπούλου, η κ. Μαίρη Ψαρρή, η κ.  Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, η κ. Μάγια Γάκη, η κ. Έλενα Κουτσουρέλη, η κ. Άννα Αγγελικούση, η κ. Λίνα Ξυδέα, η κ. Μαρία Δεφίγγου,  ο Πρέσβης κ. Δημήτρης Τσικούρης, η κ. Άλις Δικαίου, η κ. Βέτα Παναγιωτοπούλου, το ζεύγος Μ. Μανιάρα, η  κ. Μαριλίζα Λουκοπούλου, η κ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη, η κ. Κρίστι Κρανά,  η κ. Έρη Μανούσου,  η. κ. Ρούλα Φρούση, ο κ. Γιάννης Αμοργιανός, ο κ. Δημήτρης Μπάμπαρης, η κ. Εβίτα Αμαριωτάκη, η κ. Μέμη Παπαγιάννη, η κ. Έμη Τρικάρδου, η κ. Βάσω Παπαμιχαήλ, η κ. Έλενα Καραγεωργίου, η κ. Χάρις Κονδύλη, ο Χρήστος Βασιλείου, η κ. Φωτεινή  Ανδρουλάκη, η κ. Τάνια Νικολοπούλου,  η κ. Αντωνία Αθανασέλη, ο κ. Σάρλος και άλλοι.
Οι χορηγοί της βραδιάς ήταν : ISLAND ART & TASTE,  ARIA FINE CATERING, GREY GOOSE VODKA, ELOUNDA S.A.,  LG ELECTRONICS,  ACTIVAD,  ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΤΩΓΙ- ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ
Οι χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό VOLTA και το likewoman.gr.
5
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΩΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΕ … S, ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ

7

300

Χρήστος Βασιλείου, Δημήτρης Μπόθος χορηγός της βραδυάς της IQ parfumerie, και ο dj Dimi El από το Dubai Buddha Bar

ΜΑΡΙΑ ΔΕΦΙΓΚΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

 2mariac
200
 Νίκη Κάμτσιου και Δήμητρα Μπαλτούνα από την Activad advertising διοργανώτρια της βραδιάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, DIMITRI … DES, ΡΟΥΛΑ ΦΡΟΥΣΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΛΩΡΟΥ

3
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΝΤΟΜΑΣ, ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΑΝ.ΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

1mariac

ΛΙΛΙΑΝ ΡΗΓΑ, ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ

4

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, DIMITRI … DES, ΡΟΥΛΑ ΦΡΟΥΣΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΛΩΡΟΥ

Πηγή: likewoman.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!