Μια εκπληκτική παρουσίαση με άρωμα Σμύρνης

Το bizznews.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα πάντα


Η  Sony Music Entertainment Turkey, σε συνεργασία με τα Reload Stores  διοργάνωσαν την Κυριακή που μας πέρασε την  παρουσίαση του cd “Σμύρνη”, του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, διευθυντή της ορχήστρας Εστουδιαντίνα.

Ήταν όλοι εκεί!

IMG_4427 copy

Όλοι οι καλλιτέχνες τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης και την Κα Ντενίση η οποία ήταν εκεί και μίλησε για αυτή την εκπληκτική παράσταση που έχει ανεβάσει.

IMG_4398 copy

Μιμή Ντενίση, Κώστας Μακεδόνας, Μιχάλης Μητρούσης, Βασιλική Νταντά, Στέλιος Διονυσίου

IMG_4510 copy

Η “Σμύρνη” έχει ντύσει μουσικά την θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, “Σμύρνη μου αγαπημένη”. 

IMG_4561

“Φως”, “Όνειρα χαμένα”, “Η πόλη που ονειρεύτηκα”, “Τελευταίος χορός” με τους Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Κώστας Μακεδόνας, Μπάμπης Τσέρτος,  Σοφία Μέρμηγκα καθώς επίσης “Ay Yesil Omrum” και “Bize Ne Oldu Sevgilim” με τους Ayda Mosharraf και Mehmet Erdem.

IMG_4620 copy

IMG_4686 copy

Το bizznews.gr ήταν εκεί και σας έχει όλο το υλικό από την εξαιρετική παρουσίαση που είδαμε χτές.  

IMG_4867 copy

Ο συνθέτης υπογράφει ορχηστρικά κομμάτια που θα ταξιδέψουν τους ακροατές αλλά και κάποια πρωτότυπα τραγούδια σε στίχους της Ευανθίας Μάγνη, του Κώστα Μακεδόνα και του Σταύρου Σταύρου.

Στο τραγούδι «ΦΩΣ» το πάθος και η μοναδική ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη,  δίνει ιδιαίτερη διάσταση στους στίχους της Μιμής Ντενίση.

IMG_4553 copy

Στο CD  ξεχωρίζουν επίσης οι ερμηνείες των Κώστα Μακεδόνα, Μπάμπη Τσέρτου, Σοφίας Μέρμηγκα, Mehmet Erdem και Ayda Mosharraf. Την επιμέλεια της παραγωγής έκανε για την Sony Music Turkey η  Ευανθία Μάγνη, η οποία εκπροσωπεί την εταιρία στην Ελληνική αγορά.

IMG_4398 copy

Φωτογραφίες για το bizznews.gr – Δήμητρα Παναγοπούλου 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!