Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Π.Κωστόπουλου;

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο με τα πρωινά!


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» για την πρόταση που δέχθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο ώστε να συμμετάσχει στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του mega, αλλά και για την πρόταση από τον ANTENNA.

Αρχικά, ανέφερε για το “Πρωινό μου” ότι  «Αυτό δεν το έχω σχολιάσει ποτέ, γιατί είναι κάτι που δεν προχώρησε και δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζεις κάποια πράγματα που δεν έγιναν. Ισχύει ότι δέχθηκα πρόταση το καλοκαίρι και ο τρόπος που με προσέγγισε ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν πολύ τιμητικός και φανταστικός. Ωστόσο εγώ τότε είχα ήδη ξεκινήσει να μιλάω με τον ΑΝΤ1 για το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συνεργασία μας επίσημη και με ποιο τρόπο θα τη διαμορφώσουμε. Εγώ έχω ένα κομμάτι με την ηθική και τα επαγγελματικά λίγο περίεργο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Πέτρος Κωστόπουλος κατάλαβε απόλυτα την επιλογή μου να μείνω στον ΑΝΤ1, αφού ήδη μιλούσαμε για συμβόλαιο».

Ενώ συνέχισε μιλώντας για τον ANTENNA και αν της έγινε κάποια πρόταση «Για το πρωινό του ΑΝΤ1, στη δεδομένη στιγμή, τα πράγματα έγιναν όπως τα ήθελα και εγώ και το κανάλι. Θα ήθελα πολύ, όμως, να συνεργαστώ ξανά μαζί τους».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη Σάσα Σταμάτη λέγοντας «Φυσικά και θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Σάσα. Όταν ξεκινήσαμε στο Mega, χρειάστηκε απλώς να έχω μία “απόσταση” από εκείνη για μια εβδομάδα, για να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο ειλικρινές είναι αυτό που βγάζει, κι ας είναι πιο εκρηκτικό, εγώ είμαι εντάξει. Δεν κάνει ένταση για την ένταση και αυτό το εκτιμώ πολύ».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!