Μένιος Φουρθιώτης: Επιστρέφει αποκαλυπτικός στη συχνότητα του Ε [εικόνες]

Η εκπομπή που έγινε σταθερή παρέα των τηλεθεατών, έρχεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πότε κάνει πρεμιέρα;


Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ένας από τους παρουσιαστές  που βρέθηκε από τα θεμέλια του τηλεοπτικού σταθμού Ε  να παρουσιάζει την δική του εκπομπή η οποία σήμερα αποτελεί τη αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Τα «αποκαλυπτικά» είναι από τις λίγες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης με πλούσιο ρεπορτάζ και αρκετό δημοσιογραφικό υλικό που θυμίζει τις χρυσές εποχές του life style.

Ο Μένιος Φουρθιώτης και η παρέα του επιστρέφουν ανανεωμένοι με «καυτά» θέματα της σόου μπιζ , επίκαιρα πρόσωπα και με το πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Η εκπομπή του Ε κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και φέτος. Τα «Αποκαλυπτικά» κατάφεραν να κερδίσουν την μάχη της τηλεθέασης μένοντας για αρκετά Σαββατοκύριακα στην πρώτη θέση έχοντας λάβει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media την νέα του φωτογράφιση για της ανάγκες της εκπομπής ενώ μας έδωσε και μία γεύση από τα backstage του τρέιλερ που αναμένεται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

menios1-368x460

menios8-457x460

menios9-457x460



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!