Αποκλειστικό:Θα συμμετείχαμε στη eurovision ευχαρίστως. Μας έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν και αρνηθηκαμε

Η Μελίνα απο τους Vegas αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο bizznews.gr


Μελίνα,η πιο alternative τραγουδίστρια της γενιάς της.

Η Μελίνα Μακρή, η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas, είχε δείξει από μικρή τη μεγάλη αγάπη της για τη μουσική. Φοίτησε σε μουσικό σχολείο και συνέχισε με σπουδές πιάνου, αρμονίας της μουσικής, παραδοσιακής μουσικής αλλά και χορού.

Η πολυτάλαντη και πολύπλευρη Μελίνα, απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας άφησε να μπούμε στον κόσμο της.

vegas_main

Πολλοί γνωρίζουν το συγκρότημα, λίγοι ξέρουν πως ο αδερφός σου ασχολείται πολύ πετυχημένα και αυτός με τη μουσική. Έχετε κάνει συνεργασία παλαιότερα, να περιμένουμε κάτι νέο με τον DjMarkAngelo;

Με τον αδελφό μου κάναμε μαζί τα πρώτα επαγγελματικά μας βήματα αφού γράφαμε μαζί τραγούδια από μικρή ηλικία.Στον πρώτο δίσκο των Vegas,τα περισσότερα τραγούδια είναι δικά του,ενώ έχουμε γράψει μαζί το ”Far From Everything”της Shaya,το ”Καλώς σας βρήκα” του Μαζωνάκη και άλλα.Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε,γιατί η διαδικασία αυτή μας εξελίσσει και μας φέρνει πιο κοντά.Τον θεωρώ έναν πολλά υποσχόμενο συνθέτη,ενώ οι παραγωγές του είναι επιπέδου εξωτερικού και έφεραν νέα πνοή στη μουσική παραγωγή της Ελλάδας.

Για το ξεχωριστό σου στυλ έχουν γραφτεί άπειρα διθυραμβικά άρθρα. Έχεις σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσεις τη νέα τάση των σταρς που λανσάρουν δικές τους σειρές ρούχων και αξεσουάρ;

Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα διαφορετικό και εναλλακτικο. Στήριζω τους Έλληνες σχεδιαστές και η κάθε μου εμφάνιση προετοιμάζεται με  φαντασία και concept από τη στυλίστρια μου τη Φανή Πολυχρονίου.Δε στοχεύω μόνο στο sex-appeal,ούτε ακολουθώ την ”πεπατημένη”.Φοράω πολλά αξεσουάρ,γιατί δίνουν χαρακτήρα σε κάθε ντύσιμο και προσθέτω πάντα μια πινελιά ”τρέλας’ ‘που με χαρακτηρίζει εξάλλου.Αξεσουάρ πολλές φορές γίνονται τα εκκεντρικά μαλλιά που μου δημιουργεί ο κομμωτής μου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Εμφανίσεις με μακριές τουαλέτες, άλλες με μίνι καυτά φορέματα, άλλες με ρούχα υπερπαραγωγές και άλλες με starακια και totalcasuallook.Πώς ντύνεται η Μελίνα στην καθημερινότητά της;

Η καθημερινότητά μου είναι τις περισσότερες φορές δίπλα στους Vegas,σπάνια έχω ελεύθερες μέρες και όταν έχω,τις περνάω πολύ χαλαρά με πολύ casual look και χωρίς πολύ μακιγιάζ.Πάντα όμως έχω προσεγμένα μαλλιά,είναι το φετίχ μου τα χτενίσματα στα μαλλιά!

Άλλα τραγούδια μας ξεσηκώνουν, άλλα μας συγκινούν. Τα κομμάτια ‘Φιλί’, ‘Πιο Ψηλά’ και το πρόσφατο ‘Χίλιες Φορές’, είναι από τα κορυφαία επιλεχθέντα στους ελληνικούς γάμους. Τί αίσθηση σου προκαλεί αυτό? Είχατε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας ως σκοπό;

Όχι!Δεν περιμέναμε αυτήν την απήχηση,να σου πω την αλήθεια,ούτε φανταστήκαμε ότι θα ακουστούμε σε όλους τους γάμους εδώ και 2 χρόνια και είναι τιμή να επιλέγουν τα τραγούδια μας ως υπόκρουση μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη ζωή ενός ανθρώπου.Το ”Πιο Ψηλά” ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δείχνει πως αντέχει στο χρόνο. Ίδια σημάδια δείχνει και το ”Χίλιες φορές”,που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι επίσης ένα γλυκό και τρυφερό κομμάτι που αγγίζει την καρδιά.

Παλαιότερα έχεις αναφέρει την εκτίμησή σου στη Shaya.Ποιους Έλληνες άντρες τραγουδιστές εκτιμάς για τη φωνή τους και την πορεία τους στο πεντάγραμμο;

Τη Shaya την εκτιμώ,γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα με πολύ ταλέντο,που γράφει τη μουσική και τους στίχους της,όπως κι εγώ άλλωστε.Μου αρέσουν οι καλλιτέχνες που έχουν ταλέντο στο τραγούδι και σέβομαι την πορεία τους.Δεν εκτιμώ αυτούς που δηλώνουν τραγουδιστές έχοντας απλά ένα όμορφο παρουσιαστικό ή μια sexy παρουσία.

Εκτιμώ την Τάμτα,τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου.

Από άντρες,τον Αντώνη Ρέμο,τον Πάνο Κιάμο,το Νίκο Βέρτη κι άλλους.

melina-vegas-athensbars

Ποιο ελληνικό τραγούδι θα ήθελες να είχες ερμηνεύσει εσύ και ποιο ξένο κομμάτι;

Θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει το ”Λάθος” της Μελίνας Ασλανίδου. Το αγαπώ.Από ξένο,το ”Torn” της Natalie Imbruglia.

Έχετε συνεργαστεί τόσο σε συναυλίες όσο και σε νυχτερινά μαγαζιά με άπειρους καλλιτέχνες. Ποια συνεργασία ξεχωρίζεις στην καρδιά σου και ποιος είναι ο λόγος;

Μία συνεργασία που έχω ξεχωρίσει,από πλευρά ανθρώπινη,είναι με τον κύριο Βασίλη Καρρά. Θυμάμαι ήμασταν στο Fix στη Θεσσαλονίκη και θα κάναμε Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειές μας και ο κύριος Βασίλης με τις πράξεις του μας έδειξε τη ζεστασιά και την καλοσύνη της ψυχής του. Είναι ένας άνθρωπος δοτικός και ταπεινός και με κέρδισε ακόμα περισσότερο,όταν εμφανίστηκε ξαφνικά για να μου ευχηθεί στο πάρτυ των γενεθλίων μου,δεν το φανταζόμουν κάτι τέτοιο!

Αν δεν είχες ασχοληθεί ποτέ με τη μουσική, τι άλλο σου αρέσει τόσο ώστε να μπορούσες να ασχοληθείς επαγγελματικά;

Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη διδασκαλία αγγλικών. Μάλιστα,έχω κάνει και κάποια σεμινάρια διδασκαλίας στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση γι’αυτό το λόγο. Γενικότερα,θα μου άρεσε πολύ να ασχοληθώ με τα παιδιά,γιατί έχω πολύ υπομονή και τα λατρεύω.

Έρχεται η eurovision. Θα συμμετείχατε; Να περιμένουμε ίσως και φέτος μια ενδεχόμενη πρόταση με δικό σας κομμάτι;

Θα συμμετείχαμε στη eurovision ευχαρίστως,αν είχαμε το κατάλληλο τραγούδι για το διαγωνισμό αυτό στα χέρια μας και αν θεωρούσαμε σωστό το timing για μας ή για τη χώρα μας.

Μας έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν και οι λόγοι που αρνηθήκαμε,είναι αυτοί που προανέφερα.Φέτος θα παρακολουθήσουμε τη eurovision ως θεατές,όπως και κάθε χρόνο άλλωστε!

Οι φαν σου θέλουν ένα κομμάτι από εσένα. Πώς διασκεδάζει η Μελίνα όταν δε δουλεύει;

Στις ελεύθερες ώρες της μέρας μου,γίνομαι η μαμά Μελίνα!Μην τρομάξεις, απλά στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τα social media και συνομιλώ με τους fans μου,που αποκαλούνται παιδιά μου!Είναι χαρά μου να απαντώ στα μηνύματά τους  η ίδια όσο μπορώ!Επίσης γράφω στίχους,μουσική ή παίζω κιθάρα στο home-studio που πρόσφατα έφτιαξα.Κοιμάμαι,βλέπω ταινίες ,πάω εκδρομές ή ετοιμάζω τραπέζι για φίλους,κάτι που λατρεύω να κάνω!Μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι,είμαι σπιτόγατα!

Μια ευχή για το 2014 μέσα από ένα σας τραγούδι!

”Ανοίγω το βλέμμα στο άπειρο,εκεί που τελειώνει ο κόσμος,εκεί!Που η ελπίδα μας μοιάζει μ’αστέρι…”

Μακάρι το 2014 να μοιάζει η ελπίδα όλων μας με φωτεινό αστέρι μέσα μας και να μη σβήσει εξαιτίας της κατάστασης που ζούμε καθημερινά.Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσπαθούμε,για ένα καλύτερο αύριο.Μπορούμε να γίνουμε εμείς η γενιά που θα αλλάξει τα δεδομένα,ξεκινώντας την αλλαγή από τον ίδιο μας τον εαυτό.Και η αρχή θα γίνει με την αγάπη,το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό μας ,τις καινούργιες σκέψεις και την τόλμη του να είμαστε διαφορετικοί.

Καλή χρονιά να έχουμε!

1044432_587008427987875_1298921100_n



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!