Η Μελέτη ξεσπά: «Εγώ γουστάρω ο άλλος να με κρίνει και να μου πει που κάνω λάθη»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την τηλεκριτικό που τον κρίνει αρνητικά, καθ’όλη την διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, πήρε θέση η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Μελέτησε το» και ξέσπασε.


Με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την τηλεκριτικό που τον κρίνει αρνητικά, καθ’όλη την διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, πήρε θέση η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Μελέτησε το» και ξέσπασε.

Η Ελεονώρα μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και την Αλεξάνδρα Τσόλκα οι οποίες είναι στο πάνελ της εκπομπής της, έβγαλαν συμπέρασμα ότι αναφέρεται στην Ντέπυ Γκολεμά. Η διαφωνία τους ξεκίνησε από όταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη, είπε σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έπρεπε να αναφέρει και το όνομα της τηλεκριτικού και να μην αφήνει υπονοούμενα. Αυτή η δήλωση της, όμως, ήταν αντίθετη με την άποψη της παρουσιάστριας του Star η οποία είπε: «Εμένα ξέρεις τι μου λέει ο κόσμος αλλά και η δημοσιογραφική πιάτσα; Γιατί ασχολείσαι με την τάδε; Εγώ τον καταλαβαίνω τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης δεν είναι αυτός που ήταν παλιά, είναι πλέον σε άλλη φάση. Και δε μπορείς να μην απαντήσεις, αν σε ρωτούν» και συμπλήρωσε σχετικά με την άποψη της Αλεξάνδρας Τσόλκα ότι ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος κρίνουν τους πάντες. «Δε συμφωνώ, άλλο να τοποθετείται ένα τηλεοπτικό πρόσωπο για το πώς αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει μια κριτική και αυτόν που την κάνει κι άλλο να κάθεσαι να διαβάζεις κριτικές, που δεν έχουν να σου αποφέρουν τίποτα. Ο άλλος γεμίζει τη σελίδα του, πληρώνεται γι’ αυτό, αλλά εμένα καλύτερη με έχει κάνει; Όχι! Εγώ γουστάρω ο άλλος να με κρίνει και να μου πει που κάνω λάθη. Βγήκε διάψευση του STAR τον Οκτώβριο, ο σταθμός επισήμως βγήκε και είπε “παιδιά εμείς με τη Μελέτη είμαστε μια χαρά, η εκπομπή δεν κόβεται”. Δεν αναπαράχθηκε από κανέναν! Αντιθέτως αναπαράχθηκε ότι κόβεται η Μελέτη! Ποιος δημιουργεί κλίμα; Παίρνουν οι γνωστοί μου τη μαμά μου: “Φεύγει το κοριτσάκι από το STAR; Κοβεται η εκπομπούλα της”;»».

Τέλος, μετά από έναν έντονο διάλογο, γεμάτο διαφωνίες, η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως ο τηλεκριτικός δημιουργεί το αρνητικό κλίμα σε έναν τηλεθεατή με λανθασμένες πληροφορίες που πιθανώς του δίνει και όχι εκείνος που του απαντά. «Για να φτάσει στο σημείο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο να επιτεθεί σε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο σημαίνει ότι ο κριτικός έχει φτάσει στο σημείο να δεχτεί επίθεση».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!