Η Melania Trump ανήκει στις πιο καλοντυμένες πρώτες κυρίες που έχουν περάσει από τις ΗΠΑ ever. Κάθε φορά είναι υπέρκομψη, με class και επίγνωση του τι ζητά η μόδα από τη σύγχρονη γυναίκα.

Για αυτό μας προκάλεσε έκπληξη μία πρόσφατη εμφάνισή της, που μάλλον δεν μελέτησε καλά. Συγκεκριμένα, χθες επισκέφθηκε το κέντρο κράτησης παιδιών στο Τέξας και η στιλιστική της επιλογή ήταν αμφιλεγόμενη, καθώς φόρεσε ένα χακί τζάκετ της γνωστής αλυσίδας Zara, που πίσω έγραφε “Πραγματικά δε με νοιάζει. Εσένα;”.

Μάλιστα, το φόρεσε δύο φορές: Πριν και μετά την πτήση της για το Τέξας, ενώ μίλησε με αυτό και στους αξιωματικούς και στον τύπο για το επίμαχο θέμα των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους εξαιτίας της απόφασης του Λευκού Οίκου. Ειδικότερα, είπε “Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω πώς θα μπορούσα να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να επανενωθούν με τις οικογένειές τους όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή ενός μπουφάν δεν αποτελεί απαραίτητα πολιτική δήλωση, ούτε σχετίζεται με την επικαιρότητα. Ωστόσο, δεδομένης της προσωπικότητας της Melania και του χρόνου που επενδύει στην εμφάνισή της, δε μπορούμε να το θεωρήσουμε τυχαίο.

#melaniatrump in a #Zara coat “I really don’t care, do you?” ??or???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) στις