Μέγκαν Μαρκλ: Εκνευρίστηκε όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη


Η Μέγκαν Μαρκλ «εκνευρίστηκε» όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι πλουσιότερη από εκείνη, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Το βιβλίο του συγγραφέα Τομ Μπάουερ με τίτλο: «The House of Beckham: Money, Sex and Power» ρίχνει φως στη σχέση μεταξύ των ζευγαριών Μπέκαμ και Σάσσεξ και γιατί σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία.

Ο πρώην δημοσιογράφος λέει ότι η δούκισσα του Σάσεξ ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι οι Μπέκαμ είχαν «σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο» από την ίδια.

Σύμφωνα με τον Μπάουερ, οι ρωγμές άρχισαν να φαίνονται στη σχέση μεταξύ των δύο διάσημων οικογενειών το 2018, καθώς ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ προσκλήθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αλλά δεν έλαβαν πρόσκληση για το γαμήλιο δείπνο.

Ο συγγραφέας εξηγεί ότι την Άνοιξη του 2023 έγινε σαφές ότι η φιλία των δύο ζευγαριών είχε παγώσει αφού η Μέγκαν Μαρκλ και ο δευτερότοκος γιος του Βρετανού μονάρχη δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ. Αντίθετα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν λάβει πρόσκληση.

Στη βιογραφία, η οποία κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου, ο Τομ Μπάουερ αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατατάξει τον εαυτό της πάνω από τους Μπέκαμ στην κοινωνική ιεραρχία και ήταν έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι, παρά τη θέση της στη βασιλική οικογένεια, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε υψηλότερη θέση από εκείνη σε σχέση με τον πλούτο και την φήμη.

«Στον κόσμο των διασημοτήτων της Μέγκαν, η κατάταξη εξαρτιόταν από τον πλούτο και τη φήμη. Ως έμπειρη μηχανορράφος, η Μέγκαν είχε την αυταπάτη ότι η θέση της στη βασιλική οικογένεια την τοποθετούσε πάνω από τη Βικτόρια στην κοινωνική ιεραρχία», είπε ο συγγραφέας.

Και συνέχισε: «Εκνευρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι οι Μπέκαμ είχαν σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο από την ίδια. Είχαν στην κατοχή τους πέντε σπίτια, είχαν συνεχή πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ, προσκλήσεις για ιστιοπλοΐα σε γιοτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Και σύντομα θα γινόταν δούκισσα».

Ο Τομ Μπάουερ περιγράφει πώς η Βικτόρια Μπέκαμ κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να γίνει φίλη με την Μέγκαν Μαρκλ παρά το γεγονός ότι η δούκισσα του Σάσσεξ συμπεριφέρθηκε σαν «ψηλομύτα» όταν γνωρίστηκαν. Η Βικτόρια Μπέκαμ φέρεται να έθετε ως προτεραιότητα την μακροχρόνια σχέση των Μπέκαμ με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Βικτόρια Μπέκαμ προσέφερε ευγενικά στη Μέγκαν Μαρκλ συμβουλές για το πού να βρει τα καλύτερα σημεία ομορφιάς στο Λονδίνο. Ωστόσο η σχέση τους χάλασε όταν η εφημερίδα «Sun» έγραψε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε δώσει συμβουλές μακιγιάζ στην δούκισσα του Σάσσεξ. Τότε η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατηγορήσει την σύζυγό του Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι «διέρρευσε» την ιστορία στην εφημερίδα για να ωφελήσει την δημόσια εικόνα της.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!