Μεγάλος Διαγωνισμός: Μια τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα υπέροχο φόρεμα!

Το Bizznews.gr σε συνεργασία με τον Οίκο Τρανούλη που είναι συνώνυμο της υψηλής αισθητικής στα ρούχα χαρίζει σε μία τυχερή αναγνώστρια του Bizznews.gr μια μοναδική τουαλέτα αξίας 300 ευρώ για να ομορφαίνει την ζωή της!
Γεννημένος στην Αθήνα, την εποχή που η υψηλή ραπτική ενώθηκε με την μοντέρνα τέχνη, ο Θεόδωρος Τρανούλης ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας. Εδώ και 25 χρόνια οι δημιουργίες του τον καθιέρωσαν σαν έναν από τους all time classic σχεδιαστές της Ελλάδας.
Οι pret-a-porter de luxe, haute couture, καθώς και οι ανδρικές συλλογές διατίθενται στο καινούριο του κατάστημα στην Ερμού 36. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί το βραδινό ή νυφικό φόρεμα που έχετε φανταστεί.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει απαραίτητα να κάνεις like στην σελίδα του Bizznews.gr στο Facebook και στην σελίδα του Oίκου Τρανούλη στο facebook, να κάνεις like στο κάτω μέρος αυτού του post, να αφήσεις οπωσδήποτε το σχόλιό σου επίσης στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας (για να ξέρουμε το ονοματεπώνυμό σου) και να να ποστάρεις τον διαγωνισμό στον τοίχο σου στο Facebook. Xoρηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι το MyDiagonismoi.gr.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 10 Μαρτίου 2016 μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016, ενώ η τυχερή νικήτρια θα ανακοινωθεί μέσα από το Bizznews.gr και τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ θα ειδοποιηθούν και στο Facebook με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Bizznews.gr & Οίκος Τρανούλη με δώρο 1 υπέροχη τουαλέτα.

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο www.bizznews.gr, των εταιρειών που χορηγούν τα δώρα, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.

2. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω Facebook και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να αφήνουν σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού.

β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας “like” στις σελίδες του www.bizznews.gr και του Οίκου Τρανούλη στο Facebook και στο post του διαγωνισμού ΚΑΙ αποστολή σχολίου κάτω από τη σελίδα του διαγωνισμού στο www.bizznews.gr. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί σε όλες τις ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

γ) Τo δώρο του διαγωνισμού αποτελείται από 1 υπέροχη τουαλέτα!

δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 10/03/2016 μέχρι και τις 31/03/2016 στις 23:59 τα μεσάνυχτα. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 01/04/2016 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στο www.bizznews.gr, αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.

4. Οι νικητές αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη του www.bizznews.gr, και ειδοποιούνται μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

5. Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στο www.bizznews.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του www.bizznews.gr στα social networks.

6. Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του www.bizznews.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 1 ημέρα από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το www.bizznews.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθεί και ένας αναπληρωματικός νικητής, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.

7. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 1 ημέρα από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.

8. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί να του αποσταλεί το δώρο του, επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής με κούριερ.

9. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.bizznews.gr.

10. Το www.bizznews.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

11. Το www.bizznews.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

12. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο www.bizznews.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν το www.bizznews.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.

13. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό του www.bizznews.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το www.bizznews.gr.

14. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι σε περίπτωση που έχουν διαγράψει την/τις ηλεκτρονική/ές διεύθυνση/εις από την λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έπεται και την εκ νέου εισαγωγή της/των ηλεκτρονικής/ών διεύθυνσης/εων στην λίστα αυτή.

15. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!