Με κανονιοβολισμούς θα επισφραγιστεί η γέννηση του πριγκιπικού μωρού

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται από το πρωί σε ιδιωτικό μαιευτήριο και ο τοκετός αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.


Ο ερχομός του πριγκιπικού μωρού φαίνεται πως απασχολεί τα μέσα διεθνώς, αφού η γέννηση του παιδιού των Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ θα γιορταστεί στο Λονδίνο, σύμφωνα με όσα επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ο ερχομός του μωρού θα ανακοινωθεί επισήμως με 41 κανονιοβολισμούς και ανάρτηση ειδικού τριπόδου στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, όπου θα αναγράφεται το φύλο, το βάρος και η ώρα γέννησης του παιδιού, ακριβώς δηλαδή όπως είχε γίνει και με την γέννηση των Ουίλιαμ και Χάρυ, ενώ η πρώτη που θα ενημερωθεί επίσημα για το χαρμόσυνο γεγονός είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και έπειτα οι παππούδες, δηλαδή ο Πρίγκιπας Κάρολος και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού θα ληφθεί στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo του ιδιωτικού μαιευτηρίου “St. Marys” ενώ το νεογέννητο θα κρατούν χαμογελαστοί στην αγκαλιά τους οι Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ. Η βάπτιση θα γίνει αρκετές εβδομάδες μετά, είτε μέσα στο Μπάκινγχαμ είτε σε ιδιωτικό εκκλησάκι εκτός παλατιού.

Όσο για το όνομα του παιδιού; Τα επικρατέστερα ονόματα μέχρι στιγμής είναι τα “Γεώργιος” και “Αλεξάνδρα”, ανάλογα με το φύλο του μωρού, ενώ το νεογέννητο θα είναι το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας και αναμένεται μια μέρα να αναδειχθεί σε Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Ανώτατο Διοικητή της Εκκλησίας της Αγγλίας, αρχηγό κράτους σε 16 χώρες και επικεφαλής της Κοινοπολιτείας!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!