Μαζί στην τηλεόραση, μαζί και στη σκηνή: Ποιοι ηθοποιοί του «Έρωτα φυγά» θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια θεατρική παράσταση; Αποκλειστικό


Αποτελούν δυο αγαπημένους ήρωες του «Έρωτα φυγά» από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε όταν επιστρέψει το σίριαλ στις οθόνες μας. Προσεχώς όμως θα τους απολαμβάνουμε και στο ίδιο θέατρο.

Νάντια Ρηγάτου

Οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές αυτή την  περίοδο πραγματοποιούν γυρίσματα για τη συνέχεια του «Έρωτα φυγά» ενώ ταυτόχρονα κάνουν πρόβες για την παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Πρόκειται για την Μαριάννα Πολυχρονίδη που υποδύεται την Γεωργία στον «Έρωτα φυγά» και τον Γιώργο Σπάνια που υποδύεται τον Νικόλα.

Οι δυο τους θα συναντηθούν στη σκηνή του θεάτρου Κατερίνας Βασιλάκου στο έργο «Terror», το διάσημο δικαστικό θρίλερ που σημειώνει επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέχρι σήμερα.

Στο ρόλο του κατηγορούμενου θα δούμε τον Γιώργο Σπάνια ενώ η Μαριάννα Πολυχρονίδη θα υποδυθεί την εισαγγελέα.

Στο ρόλο του προέδρου του δικαστηρίου αυτής της συγκλονιστικής δίκης θα δούμε τον Νίκο Ορφανό και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Οικονόμου.

Η πρεμιέρα αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου στο Νέο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!