Μάθετε τα πάντα για τα ”νήματα” στο πρόσωπο από τον Πλαστικό χειρουργό Γιάννη Πατσουλά

Μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις σημαντικές που αφορούν όλες τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν πάντα να είναι όμορφες και λαμπερές με την καθοδήγηση του γιατρού!


Μιλήσαμε με έναν από τους καλύτερους Πλαστικούς Χειρουργούς τον Γιάννη Πατσούλα  για κάποια πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις σημαντικές που αφορούν όλες τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν πάντα να είναι όμορφες και λαμπερές με την καθοδήγηση του γιατρού!

 DSC_0399-725x520

1.      Τι ακριβώς είναι η θεραπεία προσώπου ή σώματος με νήματα;

Η θεραπεία με νήματα είναι ακριβώς αυτό που λέτε. Είναι μια θεραπεία, καινοτόμος, της Αισθητικής Ιατρικής που δίνει λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Πρόκειται για νήματα PDO που με ειδικές τεχνικές εισάγονται στο δέρμα πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα ανόρθωσης και νέο-κολλαγονογένεσης.

2.      Πόσο ασφαλής είναι η εφαρμογή της θεραπείας;

Είναι απόλυτα ασφαλής. Το υλικό PDO, είναι το υλικό που χρησιμοποιείτε για την παρασκευή χειρουργικών ραμμάτων. Επομένως υπάρχει μακρά εμπειρία χρήσης του υλικού. Σε αυτό αν προσθέσουμε τη γνώση και εμπειρία του γιατρού το αποτέλεσμα καθίσταται απολύτως ασφαλές.

3.      Από ποια ηλικία μια γυναίκα μπορεί να σκεφτεί τη θεραπεία με νήματα;

Κάθε γυναίκα εμφανίζει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετική ηλικία. Όμως από την εμπειρία μου θα σας πω, πως γυναίκες άνω των 30 σκέφτονται τη θεραπεία με νήματα μιας και υπάρχει μεγάλη γκάμα που μπορεί να καλύψει από την πιο μικρή έως τη μεγαλύτερη απαίτηση.

Μπορείτε στο δικό του Ιατρείο Πλαστικής χειρουργικής να βρείτε τις καλύτερες μεθόδους και φυσικά τις καλύτερες τιμές.

Ζητήσαμε από τον Γιατρό για όλους και όλες τις αναγνώστριες να έχουν Αποκλειστικά έκπτωση 40% και φυσικά δεν μας το αρνήθηκε.

0

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το 

www.ioannispatsoulas.gr – ICON MEDICAL SERVICES

Ιατρείο: Πατριάρχου Ιωακείμ 24 Κολωνάκι . Τηλ 215 5259600



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!