MasterChef: Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο των 50.000 ευρώ


Η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του 7ου κύκλου του “MasterChef” , κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η σεφ βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, “[email protected]” και αποκάλυψε το πώς θα ήθελε να αξιοποιήσει το ποσό. Συγκεκριμένα η Μαρία Μπέη ανέφερε: «Αν ήταν περισσότερα, θα αγόραζα ένα διαμέρισμα και θα το νοίκιαζα για να έχω κάτι. Για τον καιρό που ζούμε και βλέπουμε ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ τα ενοίκια, θα πήγαινα κάπου αλλού και με τα λεφτά που θα έβγαζα από το σπίτι, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δικό μου στην εστίαση. Θα περίμενα, θα μάζευα όσα ήθελα, γιατί θέλω περισσότερα λεφτά από αυτά του επάθλου και θα έκανα αυτό που θέλω εγώ. Μαζί με τον σύντροφό μου».

Ερωτηθείσα για το τι θα ήταν αυτό που θα έκανε στην εστίαση, απάντησε: «Θα έκανα ελληνική δημιουργική κουζίνα, γιατί γι’ αυτό μπήκα κι αυτή είναι η ταυτότητά μου. Θέλω δηλαδή τα πιάτα που έτρωγα από μικρή. Να τρως δηλαδή μουσακά, να σου φαίνεται τελείως διαφορετικό, αλλά να σου θυμίζει μουσακά η γεύση».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!