Η Τζένη Μπαλατσινού το 2016 είχε περάσει από δοκιμαστικά διάφορους σεφ για τη μαγειρική στήλη στην εκπομπή Jenny Jenny. Ωστόσο ένας από τους κριτές του Masterchef την είχε… κερδίσει!

Η ίδια τον ήθελε πολύ στην εκπομπή της, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν χρόνο για τα γυρίσματα. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά που τελικά τότε δεν είπε το «ναι» σε αυτό το τηλεοπτικό βήμα.

Το τηλεοπτικό του βήμα το έκανε άκρως επιτυχημένα λίγο διάστημα πιο μετά. Την αποκάλυψη έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα στο Happy Day.

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε κάνει πάρα πολλά δοκιμαστικά για να βρεθεί στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού, όταν το Jenny Jenny πήγε στον ΑΝΤ1, περίοδος 2016. Τότε είχε φύγει ο Γιώργος Τσούλης γιατί είχε βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και είχε αδειάσει η θέση αυτή και έψαχναν κάποιον chef. Μάλιστα, τότε για να τον πείσει η Τζένη Μπαλατσι νού είχε πάει και πάρα πολλές φορές στο εστιατόριο όπου εργαζόταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. Είχε ξετρελαθεί μαζί του. Τον πίστευε πάρα πολύ. Ωστόσο, είχε πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορούσαν να τα βρουν με το χώρο και χρόνο των γυρισμάτων. Έτσι δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία και τότε στη θέση του πήρε τον Γιώργο Παπακώστα», ανέφερε η δημοσιογράφος.