Μπορεί στις οθόνες μας να παρακολουθούμε τους οχτώ παίκτες του Master Chef (Χρήστος Μπάρκας, Ασημίνα Ουστάλλι, Σπυριδούλα Καραμπουντάκη, Πεντελής Βούρος, Ζαχίρ Γιαβαρί, Πάνος Τόγιας, Μανώλης Σαρρής, Ιωάννα Μπουρλόκα) να διαγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο όμως τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Συγκεκριμένα, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διεξαγωγή του τελικού θα είναι ίδια με των προηγούμενων κύκλων. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους δυο παίκτες να περνούν πλήθος δοκιμασιών ώστε να αναδειχθεί ο νικητής. Οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν έναν πρώην συμπαίκτη τους για να τους βοηθήσει σε κάποιες από τις δοκιμασίες ενώ στο τέλος θα ενωθούν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι.

Τα γυρίσματα για τον τελικό θα είναι μαγνητοσκοπημένα εκτός από το βράδυ της ανακοίνωσης που θα παρακολουθήσουμε live ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό ο τελικός του Master Chef έχει προγραμματιστεί για τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.