Μαρινέλλα «Σήμερα…» στο NOX: Συνεχίζονται οι παραστάσεις έως τις 18 Μαΐου


Μετά την μεγάλη επιτυχία και τα συνεχόμενα sold out η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού η Μαρινέλλα θα συνεχίσει να μας μαγεύει με την αξεπέραστη φωνή της στο «Σήμερα…», στο NOX μέχρι και το Σάββατο 18 Μαΐου.

Έχοντας στο πλευρό της την υπερταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου κατάφεραν – αν και  αναμενόμενο να πάρουν παράταση αλλά και να προσθεθούν έξτρα ημέρες παραστάσεων.

Έτσι για 3 ακόμα Τετάρτες, 17 και 24 Απριλίου αλλά και 15 Μαίου θα έχει τη δυνατότητα το κοινό να απολαύσει το “Σήμερα”.

Από το Σάββατο 27 Απριλίου όμως και για τα Σάββατα 11 και 18 Μαίου η Μαρινέλλα θα σκορπά επίσης την μοναδική ενέργειά της στο NOX.

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5

Με ένα μοναδικό, δυνατό πρόγραμμα με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε, η Μαρινέλλα μας παρασύρει σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι με τη φωνή της, τις σπουδαίες ερμηνείες της και την μοναδική της σκηνική παρουσία.

Μαζί της η ξεχωριστή Μπέττυ Μαγγίρα που με το ιδιαίτερο ταλέντο της και την αυθεντικότητα της μας ξεσηκώνει με το μπρίο της. Στο πλευρό τους ο Στέλιος Διονυσίου όπου απογειώνει τις βραδιές με μεγάλες επιτυχίες.

Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!