Μαρίνα Σπανού: «Αισθάνομαι μια νοσταλγία μιας εποχής που δεν έχω ζήσει» – ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε η Μαρίνα Σπανού με αφορμή τον νέο της δίσκο που έχει γίνει ήδη επιτυχία μέσα από το TikTok.

Στην πλατφόρμα τα τραγούδια της έχουν γίνει viral, με τους χρήστες να την αποθεώνουν για τα όσα γράφει και το ταλέντο της σε στίχους και μουσική.

«Αισθάνομαι μια νοσταλγία μιας εποχής που δεν έχω ζήσει. Όταν γράφω είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Δεν έχω καν στο μυαλό μου την ακροαματικότητα ενός τραγουδιού όταν το γράφω. Θέλω να εκφράσω τις ιστορίες μου. Η γενιά μας έχει ανάγκη να μιλήσει, να δημιουργήσει, να βρει ανθρώπους να ακουμπήσει πάνω τους όλο αυτό που δεν μπορεί να σχηματίσει σε λέξεις. Η μουσική το καταφέρνει χωρίς κόπο και σκέψη, χωρίς να κρίνεται το συναίσθημα, για αυτό ακούγονται τα κομμάτια, οι ιστορίες, ο έρωτας».

«Αναρωτιέμαι κάθε φορά που μου το λένε αυτό. Ζω τη βαθιά μου μελαγχολία! Κάθε φορά που βγαίνει το τραγούδι λένε “α, το φωτεινό πλάσμα”. Από πού κι ως πού; Μάλλον βγαίνει από μέσα μου αβίαστα. Είμαι μελαγχολικό παιδί!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!