Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Νιώθω Εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες»


Tην πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Μαρίνα Σάττι μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4» η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στον διαγωνισμό, την αντίδραση του κόσμου στην ανακοίνωση του ονόματός της, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο στο οποίο ανακοίνωσε πρώτα το σημαντικό νέο.

«Δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου – κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, παίρνοντας και όλη την στήριξή σας, όλων, των συνεργατών, νιώθω πως τα πράγματα που ήθελα και εγώ σαν Μαρίνα να πετύχω στη δουλειά μου, γίνονται πιο γρήγορα. Είμαι πιο χαρούμενη σίγουρα. Όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη.

Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Βγαίνω στη γειτονιά και άνθρωποι που δεν ήξερα καν ότι με ήξεραν μου λένε συγχαρητήρια. Ο ανθοπώλης μου είπε τι ωραία που τα είπα σε μια συνέντευξη. Με σταμάτησε και μια γυναίκα στη γειτονία μου. Χρειαζόμουν να πω την αλήθεια αυτή την αγάπη. Νιώθω πως έτσι όπως το βιώνει και όλος ο κόσμος, νιώθω ότι συναντιόμαστε σε έναν κοινό στόχο. Ξαφνικά γίνεται δικό μας όλο αυτό, δεν είναι δικό μου όπως μπορεί να ένιωθα εγώ ότι ήταν τόσο καιρό».

Σε ερώτηση που αφορά το πρώτο πρόσωπο που έμαθε για για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό η τραγουδίστρια απάντησε: «Το είπα πρώτα στον αδελφό μου. Δεν έτυχε να είμαστε συγγενείς, από μικροί αγαπιόμασταν πολύ και είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο. Μου απάντησε: “Ok, let’s do it”».

Για το πώς φαντάζεται η ίδια την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision σημείωσε: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!