Μαρίνα Σάττι για Akyla: «Μακάρι να κερδίσει στη Eurovision, το ελπίζω»


Ο Akylas θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Βιέννη. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου συνάντησε την Μαρίνα Σάττι και εκείνη μίλησε με πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον καλλιτέχνη, όσο και για το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σάττι είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2024, που είχε πραγματοποιηθεί στο Μάλμε. Η τραγουδίστρια είχε ερμηνεύσει το «ZARI» στο διαγωνισμό, κατακτώντας την 11η θέση.

«Ο Akylas μου φαίνεται γλύκας»

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Akyla και για το τραγούδι με το οποίο ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Το “Ferto” μου φάνηκε τέλειο και ο Akylas μου φαίνεται γλύκας!».

Στη συνέχεια, η ερμηνεύτρια ανέφερε πως: «Δεν γνωριζόμαστε, αλλά τον ήξερα από πριν. Δεν το πιστεύω ότι άνοιξα ένα νέο δρόμο στη Eurovision. Μακάρι να κερδίσει ο Akylas στη Eurovision, το ελπίζω». 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!