Marina and the Diamonds: Ακούστε το νέο single της

Είναι και ελληνίδα το κορίτσι μη το ξεχνάμε…


Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Μαρίνας-Λαμπρινής Διαμάντη, της frontwoman των Marina and the Diamonds, που ζει και εργάζεται εκτός Ελλάδας, αλλά το προηγούμενο LP της ήταν το 2012, υπό τον τίτλο «Electra Heart».

Μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου άλμπουμ της η Μαρίνα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι το βρετανικό κοινό «δεν έπιασε» το νόημα των κομματιών της. Μετά το «Electra Heart», η Diamandis έγραφε μουσική στη Νέα Υόρκη με τον παραγωγό David Kosten (Bat For Lashes, Everything Everything). Το κορίτσι δεν έμεινε στα μουσικά, αφού λάνσαρε και τη δική της κολεξιόν μόδας, 11 Diamonds, τον Αύγουστο του 2013.

Αναφορικά με τη Μαρίνα να θυμίσουμε ότι ο μπαμπάς της είναι από τη Λευκάδα. Γεννήθηκε το 1985 σ’ ένα χωριό της Ουαλίας, στα 16 της ήρθε στην Ελλάδα για τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου και σπούδασε στο St Catherine’s British Embassy.

Το κορίτσι άρπαξε ένα αεροπλάνο για Λονδίνο και μετά από διάφορες αποτυχημένες οντισιόν, έγινε αυτοδίδακτη στο πιάνο κι άρχισε να φτιάχνει τα δικά της κομμάτια. To Diamonds δεν παραπέμπει μόνο στο επίθετο της αλλά -όπως λέει εκείνη συχνά- αναφέρεται στα διαμάντια τους θαυμαστές της.

Άκου το νέο single της Μαρίνας (And The Diamonds)Δυστυχώς μόλις αγοράσαμε το εισιτήριο για την συναυλία της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2013 … ακύρωσε την εμφάνιση και μείναμε με τη χαρά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!