Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιό της: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας» – «Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη»


Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε σήμερα Τετάρτη (3/4) στο Πρωινό, με αφορμή τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες που υποδύεται αριστοτεχνικά. Η ταλαντούχα ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, για το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, καθώς και το πώς βιώνει τη νέα πραγματικότητα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, από όπου και κατάγεται ο δεύτερος. Το ζευγάρι προσπαθούσε για καιρό να αποκτήσει παιδί, με την ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια εξωσωματικές επεμβάσεις. Τελικά, την άνοιξη του 2018 απέκτησαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι σήμερα 6 ετών. Ωστόσο, μετά από 8 χρόνια έκλεισε ο κύκλος του γάμου τους παραμένοντας όμως εξαιρετικοί γονείς για χάρη του μονάκριβου γιου τους.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως ‘μένουμε σε διαφορετικά σπίτια’, όχι σε ‘χωριστά σπίτια’. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη».

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!