Μαριλού Κατσαφάδου: Είχα πει στον πατέρα μου για το πρώτο μου φιλί


Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά ήταν σήμερα (26/5) καλεσμένη η Μαριλού Κατσαφάδου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πατέρα της, Θοδωρή Κατσαφάδο, καθώς και για την μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου.

Μιλώντας για τον πατέρα της, είπε ότι: «Στον μπαμπά μου εκμυστηρευόμουν συνέχεια πιο προσωπικά και πιο βαθιά πράγματα. Είναι πολύ φίλος μου, άντεχε να τα ακούσει. Είναι πολύ φίλος μου ο μπαμπάς μου! Έχουμε δημιουργήσει αυτή την σχέση από πολύ νωρίς, από το σχολείο, από το δημοτικό δηλαδή. Από τον πρώτο μου έρωτα, από το πρώτο μου φιλί… Είχα πει στον πατέρα μου για το πρώτο μου φιλί. Λειτούργησε λίγο ότι αν του τα λέω όλα θα με αφήνει να τα κάνω και όλα, κάπως έτσι μάλλον».

Αναφερόμενη στην μητέρα της, η Μαριλού Κατσαφάδου εξομολογήθηκε: «Σκέφτομαι πολλές φορές την μητέρα μου. Σκέφτομαι, γιατί να μην είναι εδώ να δει και το μεγάλωμα του παιδιού και το μεγάλωμα το δικό μου; Την εξέλιξή μου, την εξέλιξή του… Την ζωή την ίδια! Είναι δύσκολο το να μην έχεις μαμά. Γιατί πολλές φορές έχω σκεφτεί να της μιλήσω, να της πω κάτι που θέλω, το πρόβλημά μου, την χαρά μου, να μοιραστώ μαζί της πράγματα και δεν είναι εκεί. Τα λέω όμως, μιλάω έτσι. Μιλάω σε μία φωτογραφία, στη σκέψη μου. Υπάρχει όμως, υπάρχει γύρω μας, δεν φεύγουν».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!