Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η αφαίρεση της ελιάς έγινε δυο μέρες μετά τη διάγνωση, ο γιατρός μου είπε ότι το γλιτώσαμε στο τσακ


Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν καλεσμένη η Μαριαγάπη Ξυπολιά, με βασικό θέμα συζήτησης τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της.

Στην αρχή η Μαριαγάπη Ξυπολιά περιέγραψε: «Δεν είχα ιδέα, εγώ για άλλο πράγμα πήγα στον δερματολόγο και κατέληξε αλλού αυτή η επίσκεψη… Η επίσκεψη ήταν για την ακμή μου, καθώς ήθελα να ξεκινήσω μία θεραπεία με αντιβίωση. Ήταν στην πλάτη αυτή η ελιά, δεν την είχα δει, για άλλη ελιά φοβόμουν. Γι’ αυτή την ελιά στην πλάτη μου είπε: “Φεύγει χθες!”».

Επίσης, ανέφερε πως: «Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου την επικινδυνότητα στο ίντερνετ, γιατί είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα. Τρόμαξα πάρα πολύ!

Η αφαίρεση έγινε δυο μέρες μετά τη διάγνωση. Περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση μου είπε ο γιατρός ότι πάλι καλά που τη βγάλαμε γιατί είχαμε τα αποτελέσματα της βιοψίας και ότι το γλιτώσαμε στο τσακ!».

«Πλέον κάνω πολύ συχνά ελέγχους. Με καθησυχάζει αυτό, προτιμώ να ξέρω αν είναι όλα καλά ή αν πρέπει να αφαιρέσω πάλι κάτι, παρά να μη γνωρίζω τι συμβαίνει στο σώμα μου», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!