Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Σε χριστουγεννιάτικο mood στόλισαν το δέντρο τους – ΒΙΝΤΕΟ


Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και αποφάσισαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι όπου περνούν πολλές ώρες μαζί.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18-11), ξεκίνησαν τη διαδικασία του στολισμού και ο Mente Fuerte αποφάσισε να καταγράψει την εμπειρία αυτή με ένα απίθανο βίντεο στο Tik Tok. Μέσα από το βίντεο, μας παρουσίασε καθένα από τα στάδια του στολισμού του δέντρου, με λεπτομέρειες και καρέ-καρέ.

Αυτή η κίνηση έδωσε στο κοινό μια ευκαιρία να μοιραστεί τη χαρά και την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μαζί τους. Το βίντεο απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και ανταποκρίθηκε θερμά από το κοινό τους στο Tik Tok.

Ο ραπέρ φορώντας την πιτζάμα του και η ηθοποιός με casual outfit άνοιξαν τις κούτες με τα στολίδια, έστησαν το πανύψηλο δέντρο σε μια όμορφη γωνιά του σαλονιού και ξεκίνησαν να το στολίζουν. Το αποτέλεσμα όπως θα δεις και στο βίντεο που οι χρήστες άφησαν δεκάδες σχόλιο, είναι υπέροχο.

@mentefuerte Vol2#fyp #foryoupage #foryou #mentefuerte_official ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTEδιαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!