Μαρία Έλενα Κυριάκου: Μακάρι να βγούμε πρώτοι, αν και η κυβέρνηση δεν το θέλει [βίντεο]

Το πολιτικό σχόλιο της τραγουδίστριας, λίγο μετά την πρόκριση μας στον τελικό της Eurovision, ξάφνιασε πολλούς.


Στις πρώτες της δηλώσεις on camera μετά την ανακοίνωση ότι η Ελλάδα περνά στον τελικό της Eurovision, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, είπε ότι θα ήθελε η Ελλάδα να πάρει την πρωτιά αν και αυτό δεν θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για την ελληνική κυβέρνηση η οποία λόγω των οικονομικών δυσκολιών που περνά η χώρα θα δυσκολευόταν να διοργανώσει τον διαγωνισμό.

"Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισα. Εύχομαι να κάναμε περήφανη την Ελλάδα και θα την κάνουμε ακόμα πιο περήφανη στο τελικό που θα πάρουμε μια καλή θέση. Θέλουμε μια καλή θέση", δηλώσε αρχικά η τραγουδίστρια.

"Για τον τελικό θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι. Το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει, γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να διοργανώσει τον διαγωνισμό", είπε γελώντας και συνέχισε σε πιο σοβαρό ύφος "Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι η Ελλάδα έχει δυνατό εθελοντικό πνεύμα και θα μπορέσει ανά πάσα στιγμή να στηρίξει τον διαγωνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και ιδιαίτερα την ομογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ, κάντε το ίδιο και το Σάββατο".

Το διαβάσαμε στο toratora.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!