Μαρία Μπεκατώρου: Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον – Ήταν συγκινητικό που με σατίριζαν οι εκπομπές


Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του The Chase άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη δική της «είσοδο» στον χώρο της τηλεόρασης.

«Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσο γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέαμα, είναι λίγο διαφορετική η ιστορία. Ήθελα πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο, να τραγουδάω, να χορεύω. Ο πατέρας μου ήθελε κάτι άλλο για μένα», αφηγείται η Μαρία Μπεκατώρου.

«Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις “Εικόνες” και είχαν κανονίσει να με πάει να δω τα γραφεία. Δεν δούλεψα ποτέ εκεί βέβαια.

Πήγα λοιπόν στο Telecity, μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή. Έτρεχα με το μικρόφωνο, μου άρεσε αυτό που έκανα αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα διαπρέψω. Περνούσα ωραία, ήμουν ευτυχισμένη», συνεχίζει στην ιστορία της η παρουσιάστρια του MEGA.

«Μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου το πρωί, ήμουν τελείως ελεύθερη και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα, δεν είχα τέτοιο άγχος», παραδέχεται η Μαρία Μπεκατώρου για την εποχή που εργαζόταν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

«Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε «μη φύγεις, σε χρειαζόμαστε εδώ», δεν θα έφευγα. Ήταν το σπίτι μου, σαν να ήταν το κανάλι δικό μου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ άρχισα να γίνομαι γνωστή μέσα από τα βιντεάκια του Θέμου. Μου έχει πει την ιστορία ο Βαγγέλης Περρής. Είχα έναν φανατικό θαυμαστή – νομίζω ότι ήταν από τη Ναύπακτο – που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στην εκπομπή του Θέμου. Δεν ξέρω αν το έχω πει και ποτέ αυτό», περιγράφει σε άλλο σημείο η Μαρία Μπεκατώρου.

«Κάποια στιγμή με βλέπει στην κασέτα ο Περρής και τρελαίνεται. Αρχίζουν να με παρακολουθούν οι viewers της εκπομπής και ξαφνικά ένα βράδυ πέφτουμε να κοιμηθούμε με τον Αντώνη και ακούω τη φωνή μου στον Θέμο. Σχεδόν έβαλα τα κλάματα», ανέφερε για το ξεκίνημα της αναγνωρισιμότητας η Μαρία Μπεκατώρου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!