Μαρία Μπακοδήμου για Ηλία Ψινάκη: «Κάπου το έχασε, αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του»


Τα όσα είπε χθες (27/4) κατά την διάρκεια του J2US ο Ηλίας Ψινάκης για την Μαίρη Συνατσάκη, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα (28/4) μέσα από την εκπομπή της, σχολίασε τα όσα συνέβησαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στην αρχή της τοποθέτησής της: «Ο Ηλίας κάπου το έχασε. Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του και με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το metoo και επίσης, δεν είχε κανένα λόγο να θυμώσει για την τοποθέτηση που είχε κάνει τότε η Μαίρη Συνατσάκη. Ωραία είχε την άποψή της και είπε αυτό. Για μένα ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι που έκαναν τότε με την Κατερίνα Λιόλιου, καλόγουστο ή κακόγουστο όπως θέλει το κρίνει ο καθένας, ήταν στημένο, δεν υπήρξε κακοποίηση εκείνη τη στιγμή, το έχει πει και η ίδια. Αλλά έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο;».

«Δείχνει ότι το κράταγε αυτό το πράγμα. Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του; Η οποία έχει τοποθετηθεί κοινωνικά πάρα πολύ ωραία σε διάρκεια ετών. Όσο καιρό την ξέρω δεν έχω διαφωνήσει ποτέ. Ο Ηλίας είναι υπέρ των γυναικών. Αδικεί τον εαυτό του, ο τρόπος που βγήκε και μίλησε χθες ήταν απαξιωτικός για τον εαυτό του», συμπλήρωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!