Μάρα Δαρμουσλή: Η πείνα ήταν η φωνή που άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου


Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» στο MEGA την Κυριακή (14/01) και αναφέρθηκε στη περίοδο με τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε όταν εργαζόταν ως μοντέλο, καθώς και στις ακρότητες που έκανε στο παρελθόν για να παραμένει στα κιλά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Δαρμουσλή εξομολογήθηκε πως «δεν χόρταινα ποτέ. Αυτή πείνα ήταν ένας σύντροφος ο οποίος μου τριβέλιζε το μυαλό, ήταν η φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου. Πολλούς τρόπους μπορώ να πω που ακολούθησα, τα οποία δεν είναι μόνα στα πλαίσια της φαντασίας αλλά πρακτικώς γίνονται λίγο αδιανόητα. Δηλαδή πως είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα σε μικρή συσκευασία, εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαραστήσουμε την μάσηση, από τον τρόπο που ασκείται πίεση από τα δόντια στο σοκολατάκι φέρνει στη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι. Λόγω της συσκευασίας όμως δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες».

«Το σοκολατάκι δεν το έτρωγα ποτέ στο τέλος. Μασημένο έφευγε μετά στα σκουπίδια. Το μασούσα με την συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά. Δεν ξεκίνησε από αυτό η τροφική διαταραχή κάποια στιγμή, από αλλού ξεκινάνε αυτά και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχούλα μας και το μυαλό μας».

«Η βουλιμία μάλιστα είναι πιο ύπουλη γιατί η ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές, έχει τα συμπτώματα της και είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζεις. Στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη η βουλιμία γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες στη γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος » συμπλήρωσε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος στο MEGA.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!