Μαντώ: Φανς έχουν κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου, με έβαλαν να υπογράψω πάνω στα σώματά τους και μου έκοψαν μαλλιά


Με αφορμή την μουσική παράσταση «Reunion the musical» στο θέατρο Παλλάς, η Μαντώ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε να μιλήσει για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της αλλά και τους πιο φανατικούς θαυμαστές.

Ερωτηθείσα εάν θυμάται κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού, η Μαντώ ανέφερε πως «η αλήθεια είναι και τώρα που έχει γίνει η αναβίωση αυτής της εποχής, υπάρχουν και καινούργιοι φανς που μου δείχνουν την αγάπη τους και είναι πολύ ωραίο. Τι να σου πω τώρα, υπάρχουν θαυμαστές που έχουν κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου πάνω τους, με έχουν βάλει να υπογράφω στα σώματά τους και μου έχουν κόψει μαλλιά. Γενικά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά».

Στην ερώτηση εάν είχε κάποιο stalker μανιακό θαυμαστή, απάντησε «ναι είχα. Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που με παρακολουθούσαν, αλλά όχι κάποιος stalker που να νιώσω ότι κινδυνεύω. Απλά ήταν φανς οι οποίοι είχαν ξεπεράσει κάποια όρια».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!