Μανώλης Γλέζος για Αντώνη Σαμαρά : “Όποιος αγαπά τη χώρα του δεν την ξεπουλά”

Τι δήλωσε το ιστορικό μέλος της Αριστεράς για την ομιλία Σαμαρά στο προσυνέδριο της ΝΔ;


Σε δήλωσή του για την ομιλία Σαμαρά στο προσυνέδριο της ΝΔ, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς χαρακτηρίζει ντροπή “αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη του κόσμου να μιλούν και να κατηγορούν όσους διαφωνούν με την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν, ότι μισούν την χώρα”.

“Αυτοί είναι που μισούν τη χώρα”, αντέτεινε, “όταν αφήνουν 4000 ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν από την οικονομική απελπισία … 1.500.000 ανέργους και τη νέα γενιά να μεταναστεύει στο εξωτερικό” και “όταν  αφανίζουν τη μεσαία τάξη για να ωφεληθούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις”.

“Μισούν τη χώρα αυτοί που την άφησαν ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των “κυρίων με τα κουστούμια”… που την σκλαβώνουν με δάνεια και αφήνουν τον ελληνικό λαό να πληρώνει τα σπασμένα, μέχρις εδώ όμως, δεν πάει άλλο”, κατέληξε στη δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος.

Κάποιες φορές θες να βρεις τον Μανώλη Γλέζο και να τον πάρεις αγκαλιά. Βλέπεις έναν άνθρωπο με τα διπλά σου ή και τα τριπλά σου χρόνια να σε υποστηρίζει πιο καλά από άλλους συνομήλικους και να δείχνει πως νοιάζεται για το μέλλον του τόπου αυτού πιο πολύ κι από εσένα που έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!