Μάνα κρατούσε στην κατάψυξη το νεκρό της έμβρυο

”Δε μπορούσα να το αποχωριστώ”

Σοκ έχει προσκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι μία μάνα, η οποία απέβαλε κατέψυξε το άψυχο παιδί της στην κατάψυξη του ψυγείου της.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε πριν από δύο εβδομάδες στην γυναικολογική κλινική Πατρών. Η γυναίκα μέχρι και χθες είχε το άψυχο σώμα του παιδιού της μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου της και εξομολογήθηκε την πράξη της στην κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου, όπου εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε την διοίκηση.

Όπως είπε η μητέρα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί. Με την παρέμβαση ψυχολόγου η μητέρα πείστηκε να θάψει το έμβρυο. Λόγω του ότι όμως το Νοσοκομείο δεν είχε συντάξει πιστοποιητικό θανάτου,  χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη για να γίνει η ταφή.

Το δράμα όμως για την μητέρα συνεχίζεται, αφού διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε νέα επέμβαση και η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!