Mαλού: Ντρεπόμουν να πω ότι θα γίνω τραγουδίστρια [εικόνες]

Η όμορφη Μαλού μίλησε στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα


Γεννημένη στη Καλαμάτα, τα παιδικά της χρόνια μοιάζουν ιδανικά, παίρνοντας πολλή αγάπη από τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέλφια της και παίζοντας ανέμελη στις αλάνες της γειτονιάς, κάτι που μέχρι σήμερα νοσταλγεί, όπως διαβάσαμε στο youweekly.gr

Αν και ντρεπόταν να το φανερώσει, μέσα της γνώριζε πως ήταν δοσμένη στη μουσική γι” αυτό από την Κοινωνιολογία βρέθηκε στη Φιλολογία και αργότερα στο “Greek Idol 2”.

Το ταλέντο της απαρατήρητο δεν πέρασε, αν και χρειάστηκαν τρία περίπου χρόνια για να δικαιωθεί όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της single, και μάλιστα διά χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη και το YouTube πήρε φωτιά με 5.500.000 views!

10410963_10152751874297076_3111787462125689294_n

Φέτος η Μαλού Κυριακοπούλου εμφανίζεται στο “Teatro”, στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη, αναζητώντας με τη δισκογραφική εταιρία Cobalt το επόμενο βήμα της. Διάβασε όσα είπε στο YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Σε βοήθησαν μετέπειτα οι άνθρωποι του σόου;

Ήταν άνθρωποι της τηλεόρασης και εγώ είμαι από το χώρο της μουσικής, οπότε ήταν δύσκολο να με βοηθήσουν. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, που απείχα από τα φώτα, με ωρίμασε.

Ένιωσες ποτέ την ταμπέλα ενός παιδιού από ριάλιτι;

Είμαι ένα παιδί από ριάλιτι αλλά κανείς δεν με αντιμετώπισε έτσι. Ίσως με πείσμωσε αυτό για να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δικαίως βρίσκομαι εδώ. Αν και πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς θα έκανα αυτή την προσπάθεια.

Μετάνιωσες που συμμετείχες;

Δεν μετάνιωσα. Κάθε πράγμα γίνεται για κάποιο λόγο. Ήμουν ένα αγνό παιδί που ήρθε με ενθουσιασμό και έπεσα γρήγορα στα βαθιά. Σίγουρα είδα ότι δεν είναι όλα τόσο λαμπερά.

DSC_4097

DSC_4303 copy



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!