Μαίρη Βιδάλη: Σοκάρει η ηθοποιός με την εξομολόγησή της – «Ήταν ψυχοπαθής, τρόμαξα»


Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Μαίρη Βιδάλη με αφορμή και την παράσταση που ανεβαίνει στο Διάχρονο θέατρο, «Ο Βυσσινόκηπος».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε τόσο για το σίριαλ «Καλημέρα Ζωή» όσο και τον τρόμο που είχε νιώσει από εμμονικό της θαυμαστή

  • Το «Καλημέρα Ζωή» τι αναμνήσεις σας φέρνει

«Τις καλύτερες! Είχαμε γίνει μια ομάδα όλοι τόσο από το «Καλημέρα Ζωή» όσο και από τη «Λάμψη» και μέσα σε αυτήν, είχα πάρα πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα που συνεχίζω ακόμη μαζί τους».

  • Θυμάστε κάποιο περιστατικό τότε με θαυμαστή που σας είχε φέρει σε αμηχανία;

Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή όταν έπαιζα στο “17 σφαίρες για έναν Άγγελο”. Ήταν κάποιος που έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο στις 3 το πρωί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί γιατί δεν έπαιξε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την έπαιξα εγώ.

Και ήταν άντρας. Εγώ καταλάβαινα ότι ήταν ψυχοπαθής. Τρόμαξα, δεν ήξερα πως βρήκε το τηλέφωνο μου. Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Έτσι σταμάτησε, νομίζοντας ότι έχω αλλάξει. Είχε μεγάλη ψύχωση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!