Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στον Ηλία Ψινάκη – «Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό»


Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ήταν σήμερα (27/5) η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και influencer, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για το περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και στον Ίαν Στρατή στο J2US.

«Το έβλεπα στο Web TV που έχει μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Ξεκινάει η πρώτη φράση του κ. Ψινάκη που λέει: “Δεν σε συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σου” και χτυπάει το τηλέφωνό μου από τον Ίαν. Μου λέει: “Το είδες;” και λέω: “Το βλέπω αυτή τη στιγμή!”», περιέγραψε στην αρχή η Μαίρη Συνατσάκη.

Επίσης, ανέφερε πως: «Αρχικά, το θεωρώ άδικο για τον Ίαν! Δηλαδή πραγματικά τον βλέπω, τον θαυμάζω, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το show και μπορούν και άλλοι άνθρωποι να δουν τι κάνει και πόσα πράγματα έχει αυτό το ταλέντο… Το θεώρησα εντελώς λάθος στιγμή και λάθος χώρο. Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και… Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα σαν προέκταση του άνδρα της, αντίστοιχα δεν μου αρέσει να μιλάνε και για έναν άνδρα σαν προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!