Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη – «Πουθενά δε βρίζω το παιδί της»


Η Ζήνας Κουτσελίνη έκανε δηλώσεις το βράδυ της Δευτέρας (27/11) και ήταν «χείμαρρος» κατά της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς, όπως είπε, στο παρελθόν έβρισαν το παιδί της.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί.

Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι “κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το “I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο “η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο.

Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο» ήταν η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!