Μαίρη Συνατσάκη για Αθηνά Οικονομάκου: Είναι σε πολύ καλή φάση μετά τον χωρισμό της


Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η γνωστή επιχειρηματίας, Μαίρη Συνατσάκη οποία βρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε ο Fipster στην Πλάκα.

Η επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της φίλης της, Αθηνάς Οικονομάκου, στην Super Κική και στην Ιωάννα Τούνη.

«Εάν ήμουν στη θέση της Ιωάννας Τούνη, θα θεωρούσα παραβίαση της προσωπικής μου ζωής να κυκλοφορούν πλάνα μου από έναν ιδιωτικό χώρο που είχα νοικιάσει, δημόσια. Αν ήμουν με το παιδί μου, ή φορώντας το μαγιό μου, γενικά σε άβολες σκηνές που δεν θα ήθελα να φανούν, έχει κάποιος δικαίωμα από τον ιδιωτικό μου χώρο να βγάλει πλάνα και να το δείξει στην τηλεόραση; Νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το δικαίωμα. Βρίσκω πολύ δικαιολογημένη την ένταση της Ιωάννας, είναι παραβιαστικό κατά τη γνώμη μου» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη για την Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Super Κικής έξω από το δικαστήριο, η πρώην παρουσιάστρια τόνισε: «Όταν υπάρχει μια ετοιμόγεννη γυναίκα, δεν γίνεται να βιώνει τόσες μεγάλες ταραχές, έπρεπε να υπάρχει ένα όριο και να μην ξεπερνιέται. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και θα πρέπει να μπει στην εξίσωση. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της όταν είπε για τους δημοσιογράφους “μη κανονική δουλειά”. Ίσως ήταν μια άτυχη στιγμή, έπρεπε να αντιμετωπίσει και ένα δικαστήριο. Έχει περάσει από διάφορες δουλειές και γνωρίζει τις δυσκολίες, θα έπρεπε να είχε ενσυναίσθηση σε αυτό το κομμάτι».

«Η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε πολύ καλή φάση μετά τον χωρισμό της. Δεν κάνουμε πολλή παρέα εκτός επαγγελματικού πλαισίου» απάντησε επίσης η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!