Μάγεψε το ασφυκτικά γεμάτο Βεάκειο Θέατρο η Δέσποινα Βανδή [βίντεο]

Χιλιάδες κόσμου τίμησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια.


Ήταν μια βραδιά που την περίμεναν όλοι πως και πως, ένας τρόπος να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο του 2015 και σιγά σιγά να αρχίσουμε πάλι να μαζευόμαστε στην πόλη μας.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δώσει το ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, για εχθές, ένα ραντεβού στο οποίο την τίμησαν πολλοί καλοί της φίλοι απο το χώρο της μουσικής και οχι μόνο αλλα και χιλιάδες κόσμου που την αγκάλιασαν απο τη πρώτη στιγμή που βγήκε στην σκηνή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα επιλέγει όλο και περισσότερο δημιουργίες του επιτυχημένου σχεδιαστικού διδύμου των Mi-Rō έτσι και εχθές στην συναυλία της η Δέσποινα Βανδή φόρεσε υπέροχα ρούχα απο τον Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Δέσποινα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε ένα κυρίως λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια παλιά και αγαπημένα δείχνοντας μας τι περιμένει το κοινό της Θεσσαλονίκης στο τέλος του Οκτώβρη που ανεβάζει την διασκέδαση στα ύψη μαζί με τον πολυταλαντούχο νέο δημιουργό Παντελή Παντελίδη.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε εχτές το βράδυ στο ασφυκτικά γεμάτο Βεάκειο Θέατρο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!