ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ στον Άλιμο – Θέρισαν επιχειρηματία με 14 σφαίρες [εικόνες + βίντεο]

Μετά φέρονται να έκαψαν το όχημα με το οποίο διέφυγαν


Νεκρός έπεσε 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα επιχειρηματίας στον Άλιμο, όταν άγνωστοι τον θέρισαν με 14 σφαίρες.

Συγκεκριμένα, οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, καθώς ο νεκρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου επί της λεωφόρου Συγγρού, την ώρα που δέχθηκε την επίθεση ετοιμαζόταν στην οδό Κεφαλληνίας 14 να μπει σε αυτοκίνητο φιλικού του προσώπου. Ωστόσο, μέσα σε δευτερόλεπτα ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και σχεδόν εξ επαφής οι δράστες έβαλλαν εναντίον του με καλάσνικοφ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ δόθηκε σήμα για την αναζήτηση του οχήματος και των δραστών. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από σφαίρες.

Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών. Τα ευρήματα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση στο Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

image

image

 

VIDEO-ΦΩΤΟ: zougla.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!