Λυδία Φωτοπούλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Βλέπαμε τα Όσκαρ και χαιρόμασταν ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα


Στη φιλία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Λυδία Φωτοπούλου.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο ηθοποιό λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχουμε περάσει βραδιές να βλέπουμε τα Όσκαρ και να χαιρόμαστε ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα».

«Ήμασταν φίλοι από την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος εκείνα τα χρόνια, πριν κατέβουμε στην Αθήνα. Ήμασταν και γείτονες στην περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας, που μέναμε και οι δύο».

Περιέγραψε επίσης, μερικές από τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί. «Τον θυμάμαι να παίρνουμε ψάρια και να καθόμαστε σπίτι του, να τα τηγανίζει και συγχρόνως να ακούγεται η Χαρούλα από το κασετόφωνο, γιατί την λάτρευε την Αλεξίου, “ψαράκια τηγανίζει μες στο μαγειριό”. Έχουμε περάσει βραδιές να βλέπουμε τα Όσκαρ και να χαιρόμαστε ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα», είπε η ηθοποιός.

Τέλος, ανέφερε για εκείνον: «Ο Νίκος είχε πολύ χιούμορ, ήταν χαρά να είναι φίλος σου. Στη “Μήδεια” περάσαμε πολύ ωραία, με αγωνία και πολλές εντάσεις, αλλά είναι μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα. Εκεί γνώρισα τον Γιάννη Χουβαρδά. Είχε έρθει στο Κρατικό να κάνει την πρώτη του σκηνοθεσία, αργότερα κάναμε μαζί παραστάσεις και δυο χρόνια πριν κάνει το θέατρο “Αμόρε”, μου τηλεφώνησε και μου είπε “ετοιμάσου να κατέβεις στην Αθήνα”».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!