LUCKY SHOTS LIVE SIX D.O.G.S ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ


Οι Lucky Shots επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο ‘’Armadillos & Giant Burritos’’ που θα παρουσιάσουν το Σάββατο 25 Μαρτίου στο six d.o.g.s. 

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς ‘’California Grizzly’’ και λίγους μήνες με την επίσημη κυκλοφορία του πρώτους single ’Please them all’’ μέσα από τον καινούριο δίσκο, επιστρέφουν παρουσιάζοντας το σύνολο των δικών τους κομματιών μαζί με επιλεγμένες διασκευές που ξεχώρισαν και έπαιξαν τα τελευταία χρόνια της παρουσίας τους στην ανεξάρτητη σκηνή.

Μετά την εμφάνιση τους σε αγαπημένες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφουν το Σάββατο 25 Μαρτίου στην Αθήνα, την πόλη που δημιουργήθηκαν και συναντήθηκαν μουσικά το 2015, για να γιορτάσουν μαζί με όλους εκείνους τους παλιούς και νέους φίλους που έκαναν σε αυτή τους την πορεία, την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου. 

Και όλα αυτά στο αγαπημένο τους venue στην Αθήνα, στο αγαπημένο στενό της Αβραμιώτου, το six d.o.g.s. 

Find LUCKY SHOTS: 

https://luckyshots.bandcamp.com/ 

https://www.facebook.com/luckyshotsband 

https://www.instagram.com/luckyshotsband/ 

Μαζί τους οι Dog in the Fog. Ίσως η πιο κατάλληλη μπάντα για να ανοίξει μια τέτοια βραδιά που ο ηλεκτρισμός και η ένταση θα είναι οι πρωταγωνιστές.

Με επιρροές από τις underground σκηνές του Λονδίνου, δημιουργήθηκαν οι Dog in the Fog, η alternative rock μπάντα που κατέφτασε δυναμικά στην αθηναϊκή σκηνή.
Μόλις πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP “Lost and Confused”, διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Μετράει ήδη αρκετές εμφανίσεις σε μουσικά φεστιβάλ, πολιτιστικές εκδηλώσεις και διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Σε κάθε τους live ξεχωρίζουν για τον δεμένο και groovy ήχο και την ανεβαστική τους διάθεση. Στον νέο τους δίσκο -που θα κυκλοφορήσει σύντομα- έχουν εξερευνήσει καινούργια ηχητικά μονοπάτια, χωρίς βέβαια να χαθεί η ξεχωριστή τους μελωδική βάση!

Find DOG IN THE FOG:
https://www.facebook.com/doginthefogofficial/
https://www.youtube.com/@doginthefog9233
https://www.instagram.com/doginthefog_official/

Info: 

Lucky Shots 

Σάββατο 25 Μαρτίου

SIX D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
T: +30 210 3210510 | W: http://sixdogs.gr

Damage: 8€  | Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/lucky-shots/ 

Doors open: 9:30

Take your shot….




πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!